Nota informativa per a clients i col·laboradors

L’any 2016 el nostre despatx va ser objecte d’acusacions d’administració deslleial i falsedat documental per part de la Junta de Govern de la Comunitat d’Usuaris d’Aigües de la Vall Baixa de Delta del Llobregat (CUADLL), entitat de qui fou secretari Jordi Codina Roig, des de la seva creació l’any 1982. Aquestes acusacions han estat recentment arxivades per l’Audiència Provincial de Barcelona, en no trobar proves que les sustentin.

En primer lloc, volem expressar-los el nostre profund agraïment per la seva lleialtat durant aquest difícil període. Han estat vuit llargs anys fins que aquest procediment s’ha resolt a favor nostre i, comptar amb el seu suport ha estat fonamental per a nosaltres, perquè ens ha donat la força necessària per a afrontar i superar aquesta situació.

En segon lloc, volem informar-los que hem pres les mesures necessàries per a la reparació íntegra dels danys i perjudicis soferts, com no pot ser d’altre manera.

CODINA ADVOCATS sempre ha considerat la confiança dels clients l’actiu més valuós. És per això que els reiterem el nostre compromís en continuar oferint els nostres serveis amb la competència i la integritat que ens ha caracteritzat des de fa més de cinquanta anys.

Restem a la seva disposició per a qualsevol consulta o aclariment. Atentament,

CODINA ADVOCATS
El Prat de Llobregat, setembre de 2024

Feu un comentari